Gå til hovedinnhold Gå til søk

Oppdatering fra kontoret

Mye har skjedd i 2022 for oss i Emploi. Vi har ikke bare fått en, men to nye ansatte i administrasjonen. Nå teller vi 6 damer på kontoret.

kopp med emploilogo

Du har kanskje sett at det stadig dukker opp nye ansikter i administrasjonen hos Emploi? Det er helt riktig! På to år har vi doblet antall ansatte. Nå er vi en gjeng på 6 damer som er rådgivere for både kunder og vikarer. 

alle ansatte i EmploiDe nyeste fjesene dere har sett er Mette som ble ansatt tidlig i 2022 og nå Ine som begynte hos oss i høst.

Vi har prøvd å lage det ultimate #Emploidreamteam, som vi liker å kalle oss og våre ansatte. Derfor er vi nøye i rekrutteringsprosessen og valg av både erfaringsbakgrunn og personlighet er nøye gjennomtenkt. I buketten er det nå en god variasjon – det tror vi er en gulloppskrift som vil gagne alle!


Når behovet for helsepersonell øker, trenger vi flere på laget. Internt hos oss og så klart også ansatte i porteføljen vår. Slik kan vi fortsatt samarbeide bra med kundene våre, men aller viktigst å kunne ivareta våre ansatte godt og være best på personlig oppfølging, det er jo målet vårt!

Lisa Åsland og Tina Andreassen

 

Nye forespørsler kommer stadig til oss, dette er fordi vi blir anbefalt videre av venner og kjente, og det snakkes varmt om oss i sosiale medier. Det gjør oss så ydmyke og uendelig stolte! Så tusen, tusen takk for det! 

Vi er utrolig takknemlige for at våre ansatte velger oss igjen og igjen – det er den største tillitserklæringen vi kan få!