Gå til hovedinnhold Gå til søk

Opplev sommeren i Norge med Emploi

Er du sykepleier, helsefagarbeider eller medisinstudent? Eventyrlysten og drømmer om en sommer fylt av uforglemmelige minner? Da kan vi hjelpe deg. Vi er godt i gang med rekrutteringen av sommervikarer, og har stadig behov for flere. Les mer om hva vi kan tilby her.

Det nye året er godt i gang, sola er tilbake her i nord og vi kan kjenne våren og sommeren nærme seg. Det kiler i magen når vi dagdrømmer om hva vi har i vente.

Vi gleder oss til lyse netter, frodig natur, fjellturer, fisketurer og midnattssol. Vi skal gå barbent på strender vakrere enn i Karibien, spise is på bryggekanten og kjenne frisk sjøluft mens vi ser på små båter som putrer forbi. Dette og mye, mye mer kan du også få oppleve hvis du kommer til Norge i sommer!

Med oss kan du kombinere jobb med en fritid fylt av minnerike opplevelser. Vi dekker din reise og bolig, og du får personlig oppfølging hele veien. For oss er det viktigste av alt at du trives og føler deg trygg og ivaretatt.


Drømmer du om spektakulære toppturer i Lofoten? Med utsikt over midnattssol, spisse fjell og kritthvite strender? Eller er det kanskje de magiske fjordene og fossene på Vestlandet som lokker? Se våre ledige stillinger nå, her er noe for enhver smak.

Kundene våre har behov for ekstra hender under sommeren og vi ser etter deg som er sykepleier, helsefagarbeider, medisinstudent eller vernepleier.
Hva med å gjøre som mange av våre vikarer har gjort før – reis på oppdrag sammen med en venn eller to?