Gå til hovedinnhold Gå til søk

Emploi valgt til førsteleverandør

Igjen har vi gode nyheter! Denne gang at Emploi har blitt valgt til førsteleverandør av vikartjenester innenfor helse og omsorg i Brønnøy kommune.

Brønnøysund

Brønnøysund er administrasjonssenteret i Brønnøy kommune, og er en nydelig by helt sør på Helgeland. Den profilerer seg som «Kystbyen midt i Norge» og her er man virkelig midt i leia, midt i Norge. Byen er av akkurat passe størrelse og vi som har besøkt den kan skrive under på at dette er et vakkert sted å være.

Brønnøysund

Brønnøysund er den sørligste byen i Nord-Norge. Hurtigruta anløper fast to ganger i døgnet, og man har Norskehavet og Nord-Atlanteren like utenfor dørstokken. Her er bukter og viker, holmer og skjær og et levende kystliv.

Byen har ca. 5000 innbyggere og sentrum byr på gode shoppingmuligheter, flotte restauranter og et rikt kulturliv. Hver sommer arrangeres «Rootsfestivalen» – en musikkfestival med både nasjonale og internasjonale artister.

Torghatthullet

Det kjente landemerket Torghatten kan sees fra sentrum av byen og er virkelig verdt et besøk. Det er fin grusvei langs strandlinja og deretter sherpatrapp hele veien opp til Torghatthullet. Dette er bare ett av mange flotte turmål i området. Vega-øyene og Sømna ligger bare et steinkast unna Brønnøysund, og bør også besøkes når man først er i nærheten.

Med andre ord; de som får oppdrag her kan bare glede seg. Dette er et samarbeid vi ser fram i mot. Under Brønnøy kommune ligger ett sykehjem, omsorgsboliger og hjemmesykepleie.

Skulle du være interessert i oppdrag her i framtiden må du gjerne ta kontakt med oss allerede nå.

Lisa Åsland

Rådgiver