Gå til hovedinnhold Gå til søk

Ny rammeavtale for Emploi

Det er med stor glede og entusiasme at vi endelig kan avsløre at Emploi har inngått rammeavtale med det tidligere fylket Vestfold.

vestfold

De som kjenner oss godt vet at vi er ihuga patrioter når det kommer til vår egen landsdel, Nord-Norge. Med det sagt er Norge et langstrakt land og det er stor variasjon i både klima, natur og kultur mellom de ulike fylkene. Vi har lenge hatt et sterkt ønske om å kunne tilby våre vikarer oppdrag lengre sør i landet. Nå kan vi endelig, med stor glede, fortelle at Emploi har inngått rammeavtale med det tidligere fylket Vestfold. 

Kommunene som inngår i dette samarbeidet er Sandefjord, Tønsberg, Horten, Holmestrand og Larvik. Alle nevnt er nydelige, sjarmerende steder som ligger på Østlandet og i nærhet til kysten.

skjærgård Regionen byr på opplevelser hele året. Her er strender og kystliv, smale gater med hvitmalte hus og stakittgjerder, flatt landskap ideelt for sykling, kyststier og pilegrimsleder, nasjonalparker, museer og historiske bygninger. Det mangler altså ikke noe verken når det gjelder kultur eller natur. Her er også rikelig med shoppingmuligheter og storby-liv, med alt hva det innebærer av mat og underholdning.

 

vestfold Alle kommunene har kort reisevei fra Oslo lufthavn og Sandefjord Torp. Alternativt kan man ta sjøveien både fra Danmark og Sverige.

 

vestfold

Vi ser virkelig frem til dette samarbeidet, og til å kunne tilby våre vikarer oppdrag her.

Tina Andreassen

Tina Andreassen

Rådgiver

Mette

Mette Enstad Van Haasterecht

Rådgiver