Gå til hovedinnhold Gå til søk

Ny samarbeidsavtale for Emploi

Nå kan Emploi tilby oppdrag på det vakre Vestlandet. Vi er utrolig fornøyde med å bli valgt som leverandør av vikarer til helse-og omsorgstjenester i hele 14 ulike kommuner her.

Vestland

Emploi har i flere år levert tjenester til noen utvalgte kommuner på Vestlandet, og vet at dette er en svært vakker del av Norge. På slutten av året 2023 kom den glade nyheten om at anbudet vårt «gikk inn» og vi ble valgt som en leverandør av vikartjenester til hele 14 kommuner i landsdelen. Vi gleder oss utrolig mye til å bli bedre kjent med nye steder i fylket og til å kunne tilby våre vikarer oppdrag her.

 

Kommunene som inngår i dette samarbeidet er alle naturskjønne og sjarmerende og noen til og med helt «spektakulære». Man kan vel si at hele fylket er et eldorado for opplevelsessøkende og eventyrlystne sykepleiere og helsefagarbeidere. Her er mye turisme, spesielt under sommeren. Det bugner over av varierte turistmål som skjærgårder, høye fjell, isbreer, hvite strender og vakkert fjordlandskap.

Vestland

Bilde tatt av : Marie Mortveit

I fylket ligger mange historiske byer og de er kjent for en unik kystkultur. Er du en matelsker kan du også få en rekke nye kulinariske opplevelser her. Det arrangeres ofte både festivaler, markeder og konkurranser – hvor tradisjonsmat og lokale råvarer står i fokus.

Det første man tenker på når man hører Vestlandet er ofte vakre fjorder. Fjorder, store som små, som skjærer seg inn mellom bratte fjell og fossefall som kaster seg utfor dramatiske klippeformasjoner. Og det er ikke uten grunn, for de finner man nesten uansett hvor man befinner seg i fylket.

Bremanger

Bilde tatt av Marie Mortveit

Bestillinger av helsepersonell for sommeren er godt i gang, og de som har sikret seg jobb her blir nok ikke skuffet. Dersom du drømmer om fjell og fjord, kultur og natur er dette stedet for deg. Dersom du er interessert i oppdrag her nå, eller til sommeren, må du gjerne ta kontakt med oss.

Tina Andreassen

Tina Andreassen

Rådgiver

Ine Espendatter Rønning

Ine Espendatter Rønning

Rådgiver